Συμμετοχή της ΠΕΨΥκΚΑ στο 2ο Θερινό Φεστιβάλ της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος

Με ιδιαίτερη τιμή η ΠΕΨΥκΚΑ συμμετείχε στο «2ο Θερινό Φεστιβάλ της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος» το οποίο πραγματοποιήθηκε στο παραθαλάσσιο Κατασκηνωτικό Κέντρο «Η Αγία Αικατερίνη» στο Καινούργιο Λοκρίδος την Τρίτη 30 Ιουλίου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος, Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών, ο τοπικός κλήρος, θεσμικοί εκπρόσωποι του τόπου καθώς και πλήθος κόσμου.

Μέσω ενημερωτικού περιπτέρου, το Επιστημονικό Προσωπικό της ΠΕΨΥκΚΑ πληροφόρησε το πολυπληθές κοινό του φεστιβάλ για τις παρεχόμενες υπηρεσίες της.

Από πλευράς της Εταιρείας παρίστατο ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Γκλάβας Δημήτριος, ο Επιστημονικά Υπεύθυνος κ. Ζέρβας Γεώργιος, η Κοινωνική Λειτουργός και μέλος του ΔΣ κα. Πάππου Μαρία, η Υπεύθυνη Νοσηλευτικού Τμήματος και μέλος του ΔΣ κα. Λαναρά Ιγνατία, ο Ψυχολόγος κ. Παπαγεωργίου Κωνσταντίνος, η Ψυχολόγος κα. Δούκα Μαρία, η Κοινωνική Λειτουργός κα.  Πλιάκου Αργυρώ, η Νοσηλεύτρια κα. Μπλούνα Ελένη, ο Φυσικοθεραπευτής κ. Καναπίτσας Παναγιώτης και ο Νοσηλευτής κ. Καραμπότσης Θωμάς.

Συγχαρητήρια στο Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Συμεών για τη πρωτοβουλία πραγματοποίησης της όμορφης αυτής της εκδήλωσης και ευχόμαστε ολόψυχα σε αντίστοιχες ενέργειες και στη συνέχεια του θεσμού.

 

Please follow and like us:
fb-share-icon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *